,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Fra hus til luksuriøs lejlighed

Christina og P-G Svensson begav sig ud på en bemærkelsesværdig downsizing-rejse, hvor de byttede deres rummelige hus ud med en charmerende lejlighed. Resultatet er et luksuriøst hjem, der udstråler elegance takket være deres omhyggeligt udvalgte VEJBY 3.0 XL-gulv.

Da de flyttede til en lejlighed, blev spørgsmålet om gulvbelægning vigtigt. Parret var nødt til at træffe velovervejede valg i betragtning af den begrænsede plads, de flyttede ind på. "Vi gik fra en villa fra 60'erne på 500 kvm til en lejlighed på 83 kvm," forklarer Christina.

Parret besluttede sig for at renovere hele lejligheden, primært på grund af det nedslidte trægulv i stuen og plastgulvet i køkkenet. De valgte at lægge det samme gulv overalt for at opnå et ensartet og harmonisk udseende.

"I en lejlighed var det vigtigere at binde gulvet sammen og få et ensartet look. Vi ville have lige linjer i hvert rum."
P-G
P-G og Christina Svensson.

At finde det perfekte gulv

Valget af det rigtige gulv spillede en afgørende rolle i deres renoveringsproces. Svenssons valgte et hærdet trægulv, ikke kun på grund af dets holdbarhed, men også på grund af bekvemmeligheden ved et klikgulv. "5G Dry er godt, når man har en hund og børnebørn, der vælter vandskåle - vi har syv børnebørn i alderen 2-7 år," siger Christina. Parret var også imponeret over gulvets miljøvenlige egenskaber.

Renoveringen betød dog ikke en komplet ombygning af deres boligindretning. Med VEJBYs neutrale toner supplerede deres eksisterende møbler problemfrit det nye gulv og opnåede et afbalanceret og smagfuldt interiørdesign. "Vi kan godt lide dansk design og at blande gammelt og nyt," siger P-G.

Da de blev spurgt om, hvad de prioriterede, da de skulle vælge gulv, var de enige om, at det var udseendet. "Farven var et nemt valg, men det var sværere at vælge sorteringen," siger Christina. "Vi endte med at vælge Select på grund af det rene look." Valget af VEJBY i Misty White med børstet overflade skyldtes, at de foretrak et gulv, der udstrålede varme og autenticitet.

"Vi syntes, farven var flot. Vi overvejede først ask, men den manglede den livlighed, vi søgte. Og vi valgte den børstede finish, fordi den gav en mere træagtig fornemmelse."
P-G

Et luftigt rum, der er nemt at rengøre

For at skabe en åben og rummelig fornemmelse valgte parret de brede XL-planker. "XL var den rigtige størrelse for os," siger Christina. "XXL føltes for stort." Svenssons er enige om, at VEJBY-gulvet har givet deres lejlighed en følelse af luksus. Selv deres venner kommenterer gulvet, når de kommer på besøg. "De siger spontant, hvor flot det er uden at blive spurgt," siger Christina.

Vedligeholdelsen af deres VEJBY-gulv har også vist sig at være en leg, da Svenssons bruger Bjelin's Ecoline-rengøringsprodukter til regelmæssig vedligeholdelse. De sætter pris på, at pletter næsten ikke er synlige, og når de opstår, er de nemme at tørre væk. I forhold til det parketgulv, de havde før, synes parret, at deres nye gulv er mere håndterbart.

Christina og P-G's rejse fra hus til lejlighed har været en historie om forvandling og viser, hvor vigtigt det er at vælge det rigtige gulv. De har formået at bevare deres egen stil og møbler, samtidig med at de har skabt en luksuriøs og indbydende bolig.

Et kreativt rum med et strejf af blåt.

Related products

Woodura Planks VEJBY 3.0 XXL

Woodura Planks VEJBY 3.0 XL